1.gif (43 bytes)

Bli medlem i Vågbrytaren

Den här hemsidan tillhör lokalgruppen Vågbrytaren Stockholm. Mer information om vad Vågbrytaren vill finns på Vågbrytarens hemsida. Där finns också adresser till andra lokala grupper.
 
Det går bra att bara stödja verksamheten genom att sätta in ett valfritt belopp på postgiro 33 02 18-9. Alla bidrag är lika välkomna. Om det är lokalgruppen i Stockholm du vill stödja anger du det.

Så här gör du för att bli medlem:
Bidra med minst 150 kr till postgiro 33 02 18-9. Skriv ditt namn och adress tydligt så vi kan skicka dig Vågbrytarens medlemsblad och annan information.
 
Det finns två medlemslistor. En sluten och en öppen. För att andra medlemmar ska kunna hitta dig måste du stå på den öppna listan. Ange på inbetalningen vilken lista du vill stå på. Så har du blivit medlem i riksorganisationen Vågbrytaren.
 
För att vi i lokalgruppen Vågbrytaren Stockholm ska få din adress snabbare kan du mejla den till info(snabel-a)vagbrytarenstockholm.se, och även telefonnummer om du vill det. Ange gärna om du vill ha våra utskick och dylikt via vanlig post eller billig e-post. Det går även bra att skriva till:
 
Vågbrytaren Stockholm
Pilotgatan 23
128 32  Skarpnäck
 
Välkommen på förhand som medlem i Vågbrytaren.